Bio – Seminee

Shop

Termeni si conditii

1: Introducere
Prezentul site este detinut in mod legal de SC BioFire Concept SRL, avand punct de lucru in Bucuresti, str. Vasile Lascar 79, Nr. de inregistrare la Registrul Comertului: J40/9876/2020, CIF RO42166662. Termenii si conditiile generale se vor aplica tuturor vanzarilor de bunuri si servicii prin intermediul siteului www.bio-seminee.ro .
Prezentele Conditii Generale definesc conditiile de utilizare a site-ului www.bio-seminee.ro, de catre potentialii vizitatori sau clienti. Accesand si navigand pe acest site, acceptati, termenii de utilizare descrisi in continuare. In cazul in care nu sunteti de acord cu prezenta nota, va rugam sa parasiti acest website.

2: Accesul
Site-ul este gazduit de serverele unei companii terte. Pentru eventualele erori functionale aparute din cauza unor modificari, setari, upgrade-uri etc. facute de aceasta companie terta ne cerem scuze, dar responsabilitatea nu ne apartine.

3: Marca si dreptul de autor
Dreptul de autor pentru toate informatiile existente pe bio-seminee.ro este detinut de SC BioFire Concept SRL sau de afiliatii sai. Nici un material de pe acest site nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fara acordul expres exprimat de catre BioFire Concept SRL ori de titularul acestui drept.
Toate drepturile sunt rezervate BioFire Concept SRL.
Este strict interzisa folosirea acestui site in scopul distrugerii sau alterarii lui, a continutului sau a securitatii acestuia ori pentru discreditarea sau hartuirea BioFire Concept SRL sau a afiliatiilor sai.

4:Confidentialitate
Datele personale introduse de catre utilizator peĀ www.bio-seminee.ro vor fi folosite numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile din formularul de comanda sunt necesare pentru confirmarea comenzilor, livrarea produselor comandate, anuntarea promotiilor in curs etc., iar acestea nu vor fi furnizate sau vandute unei terte parti.
SC BioFire Concept SRL nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese de e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dumneavoastra explicit.

5: Garantia produselor
Toate produsele comercializate de catre www.bio-seminee.ro , beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor. Produsele sunt noi, in ambalajele originale si provin din surse autorizate de fiecare producator in parte.
In cazul vanzarii unor produse utilizate sau cu defecte minore de fabricatie (vizuale), produse expozitionale sau reconditionate clientul va fi informat despre conditiile de garantie si returnare in momentul achzitionarii produsului.