Promotii

Model 803
image

  • Acest model de perete poseda niste linii pure si minimaliste. Detine un finisaj mat negru, are un arzator de 1,5L cu o autonomie de aprozimativ 4 ore. De asemenea, are si o clapeta de reglaj a temperaturii. Poate avea optional si un paravan de sticla pentru protectie
  • Pret: 250 euro
Model 715

image
Acest model reprezinta un accesoriu perfect care poate fi plasat oriunde, chiar si in interiorul semineului dumneavoastra sau chiar pe o terasa. Combina utilitatea cu comfortul prin placerea focului si a caldurii oriunde doriti. Este echipat cu un arzator de 5L si este disponibil in alb sau negru lacuit si metalic.

Dimensiuni: H 12cm, L 48,5cm, A 26cm

Pret: 200 euro

Famiglia
Semineu cu bioetanol
famiglia_1
Acest semineu nu necesita cos de fum, nu degaja miros, poate fi mobil si poate avea optional un paravan de sicla. Acest model cu bioetanol poate fi realizat in diferite culori si finisaje.
Dimensiuni: L 101cm, H 92cm, A 29.6cm
Pret: 625 euro

Blanc
image
Semineu functional cu bioetanol model clasic.
Acest biosemineu este realizat din piatra naturala si are integrat un focar metalic negru mat si un arzator cu L 100 cm cu o capacitate de 6L. Interiorul semineului poate fi realizat si din caramida refractara pentru a reda cat mai aproape de real un semineu functional cu lemne.

Pentru a-si pastra stilul acesta poate fi accesorizat cu lemne ceramice model mesteacan.

Dimensiuni: L 130 cm x H 110 cm x A 35 cm
Pret: 890 euro

This is the sidebar content, HTML is allowed.

Suna

Shop